Tema Fester

Våga leva!

Ett stort tack för alla gosiga och underbara människor som har varit med på alla fantastiska fester och kurser. Ni är bäst! Välkomna tillbaks. Nu är det dags igen. Nästa tantriska livsnjutare kurs kommer fantasin innom oss få ge sig till känna. Ni kommer då får ni en möjlighet att kunna ta fram er lekfullhet, det vackra kärleksfulla i magi och fantasier i färger former i olika klädval mm, Kvällen kommer att bli en spegling i fantasin i även med mat utsmyckning musik mm. Vi kommer att kunna bada tillsammans i en lyxig jacuzzi. Verkligen kunna få kontakt med kärleksfulla energin inom oss.

Att bara få ta emot beröring, bli matad med exotiska frukter lyxig choklad mm. Låta lekfullheten magin energin få ta plats med beröring av fjädrar, kallt varmt mjukt gosigt spännande ja allt som får en att njuta och öppna upp den kärleksfulla energin för att låta oss få blomma ut till en härlig kväll .

Ni kommer till ett litet paradis med en mycket vacker trädgård mängder av blommor dammar fontäner på sommar tid, på vintertid så kryper vi in i värmen framför den öppna spisen samt att låta dom levande ljusen ta form. Jag har en mycket mysig bar och spa avdelning.

Det kommer att serveras god mat med kärlek som inspiration. Jag har en mycket vacker stjärnformad paviljong med grillstad. Samt ett kärlekspalats rum fyllt med ljud och ljus för att förstärka kärleken och den lekfulla fulla energin inom oss. Så alla mina vänner par som singlar som är intresserade av att vara med på nästa träff! Välkomna att höra av er. 

Jag kommer att ha lite olika slags tema träffar under året, t.ex. Glitter Glamour tema Kama sutra tema, Gudar och gudinnor tema, Moulin Rouge tema

– Ja listan kan bli lång det är bara att ta in lekfullheten magin och fantasins det kan inte bli bättre.

LIVSNJUTARE KURS

    

'